Nyitva:hétfőtől - péntekig
8:00 - 16:00
Cím:Balatonfüred, Noszlopy 10/a
Telefon:87/342-874

Játszóházunk

 

Jellemző, hogy a mai gyermekek nem játszanak annyit, mint az előző generáció, ami rosszul érinti szociális és fizikai fejlődésüket.

A Játszóházunk a gyermekek fizikumát, probléma megoldó és kapcsolatépítő képességét veszi célba programjaival, melyeken szülő és gyermek együtt vehet részt.

 A BölcsŐ Játszóház lényegében "Szülőtanoda”, ahol mintát és segítséget kaphatnak az édesanyák, édesapák, valamint lehetőséget a fejlesztő játékok használatával arra, hogy az otthoninál gazdagabb feltételekkel "tanítsa" gyermekét, azaz a magatartását gazdagítsa, a benne lévő képességcsírákat kibontakoztathassa.

Nem terápiás beavatkozásról van szó, hanem az egészséges fejlődés támogatásáról, a későbbi zavarok megelőzéséről. 

A BölcsŐ Játszóház a családok nevelő funkcióját kívánja erősíteni azzal, hogy szakemberek segítségével, olyan fejlesztő környezeti feltételeket biztosít a szülőknek a csecsemőjükkel és kisgyermekükkel való foglalkozáshoz, amelyek biztosítják a gyermekben kiépíthető fejlett idegrendszeri alapot a későbbi hatékony tanuláshoz.

A Játszóházunk névválasztásával is azt szeretnénk üzenni: minden kisgyermek Ő maga a Bölcs, benne rejtőzik a tehetség, a képesség, melyek gondozása a mi közös feladatunk.
A  BölcsŐ Játszóház nyitott minden kisgyermekes család számára.

 

© 2014 Füredi BölcsŐ Játszóház